Cum le facem

1. PREGATIM

Ne place sa ne jucam cu retetele, insa nu ne jucam cu conditiile in care este preparata mancarea ta. Gatim totul intr-o unitate autorizata, respectand cele mai riguroase reguli de igiena si siguranta, fara ocolisuri sau compromisuri. Nu o facem doar din obligatie, o facem din principiu si din respect pentru tine.

Folosim doar carne si legume proaspete, pentru a-ti oferi cele mai bune arome ale ingredientelor.

2. GATIM

Iubim mancarea. Ai putea spune ca suntem gurmanzi, dar nu snobi. Ne bucuram intotdeauna de cele mai simple preparate, insa nu ratam ocazii nici cand vine vorba de gusturi exotice si condimente aparte. Avem retete perfectionate de-a lungul anilor, dar si retete noi, pe care le incercam constant pentru a ti le oferi in cele mai bune conditii

Avantajul nostru este ca putem gati la nivel mic, ‘in familie’. Cand nu o faci la nivel industrial, automatizat, chiar poti pune suflet in fiecare reteta in parte. De aici rezulta preparate de calitate, ca la un restaurant bun.

3. STERILIZAM

Sterilizarea alimentara este un proces prin care, folosind anumiti parametri de timp, presiune si temperatura, se elimina microorganismele care altfel ar altera rapid mancarea.

Astfel obtinem conservele noastre care rezista un timp indelungat chiar si la temperatura camerei, fara a fi nevoiti sa folosim conservanti artificiali sau alti aditivi nocivi pentru sanatatea ta.

Teoretic este acelasi proces prin care conservi acasa si zacusca sau dulceata, insa noi folosim aparatura profesionala la parametri exacti pentru a elimina orice risc.

4. VERIFICAM

Dupa sterilizarea borcanelor, verificam cu atentie rezultatul procesului pentru fiecare borcan in parte. Niciun produs nu iese din bucatarie fara sa fie verificat.

Mai apoi, cand un borcanel trece de verificare, ii punem caciulita decorativa de hartie, ii lipim in piept eticheta din hartie reciclata si il asezam la rand, intr-un mediu sigur si controlat, pentru a ajunge la tine.

5. EXPEDIEM

Cand ai plasat o comanda, luam produsele care abia asteapta sa ajunga la tine si le pregatim de drum. 

Le asiguram in cutie cu ajutorul unei alternative compostabile la pungile de bule din plastic, sigilam cutia cu banda adeziva de hartie si predam coletul curierului. Pentru confortul tau si pentru o solutie mai prietenoasa cu mediul, oferim si serviciul de livrari in lockere DPD. Ca sa nu mai fi nevoit sa iti faci programul in jurul curierului.